1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Lowe i Sollentuna Centrum

I Brf Lowe får du ny modern lägenhet med balkong i anslutning till naturen vid Sollentuna centrum. Smarta förvaringsutrymmen genom hela lägenheten.

En ny energisnål lägenhet vid Sollentuna Centrum där utrymmena gör det enkelt för dig att dekorera. Öppen och ljus planlösning där vardagsrummet ligger mot gården. Köket har smarta arbetsytor och ligger bara ett par steg från balkong eller uteplats. I det rymliga badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare och hallen har bra förvaringsutrymmen.

SollentunaNY LÄGENHET NÄRA NATUR OCH SHOPPING

I Brf Lowe kan läget inte bli mycket bättre. Sollentuna centrum med butiker och service åt ena hållet och en lugn innergård åt det andra. Många grönområden i närheten gör att du får en bred variation av fritidsaktiviteter, till exempel löpning, vandring, simning eller fiske.

TA DIG SNABBT OCH ENKELT FRÅN DIN NYA LÄGENHET

Det är enkelt att ta sig till och från arbetet, speciellt när din nya lägenhet ligger så nära tåget. Från Stockholms Central tar det cirka 15 minuter med pendeltåget till Sollentuna station. Med bilen tar det ungefär tio minuter. Fina cykel- och gångvägar omger din nya lägenhet.

 

Källa: http://www.ncc.se/bostad/sok-bostad/stockholm/sollentuna/sollentuna-centrum/etapp-lowe/