1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Trädgårdsarbete i Stockholm

Trädgårdsarbete i Stockholm

Nu när våren och sommaren sakta tittar fram så är det härligt med en vacker och vårdad trädgård och allt omkring. Soliga dagar och sköna kvällar väntar och grillsäsongen är snart här och vad passar då bättre än en vacker och välskött trädgård och altan? Man kanske går i renoveringstankar och vill renovera om altanen eller rentav bygga en? Ja då har du kommit rätt för vi har lång och bred erfarenhet av altanbygge och altanrenovering. Men bakom varje trädgård så döljer sig en hel del arbete, det kan varje trädgårdsägare intyga. Med rätt kunskap och med hjälp av våra professionella trädgårdsarbetare kan vi lova att din trädgård kommer att glänsa. En välskött trädgård är naturligtvis en fröjd för ögat och för själen men det kräver också en del arbete som kanske inte är lika roligt, men låt då oss göra arbetet.

En välskött trädgård kräver tid, pengar och naturligtvis kunskap. Att syssla om i trädgården är ett sant nöje för många men det kräver också en del verktyg och utrustning. I en trädgård finns det flera olika moment som kräver rätt person och lyckligtvis kan vi erbjuda alltifrån fasadmålning, klippa buskar, altanrenovering, altanbygge och verkligen allt annat trädgårdsarbete som tillkommer.

En rekommendation är att låta oss sköta allt det där tråkiga så att du som kund kan fortsätta at njuta av det vackra vädret i din välvårdade trädgård. Vår personal har bred och lång kunskap och gör naturligtvis efter dina behov men kan komplettera med tips och idéer. Vi kommer gärna med förslag på typer av växter och blommor och annat som kan röra sin trädgård med omnejd.

Ett företag som sköter hela trädgården och även renovering av altan eller fasadmålning

Trädgårdsservice och trädgårdsarbete omfattar en mycket stor mängd olika tjänster. Våra trädgårdsmästare klarar av allt som har att göra med er tomt och er trädgård. Bland annat arbetar vi med att klippa gräs, trimma buskar, odla frukt och blommor, skotta snö, blåsa löv, köra bort avfall och i allmänhet vårda all trädgårdsväxtlighet. Vi erbjuder både helhetstjänster och specifika trädgårdstjänster. Mer om vad vi kan göra för just er trädgård kan ni läsa på någon av sidorna ni finner till höger. Om ni är intresserade av en trädgårdstjänst som inte står med i listan, kontakta oss ändå! Vi kan säkert lösa dem flesta av dina frågor och tankar och ibland kan det bara vara skönt att få lite tips och råd. Listan innehåller endast de vanligaste trädgårdsarbetena, men våra beprövade och erfarna trädgårdsmästare kan utföra allt som är tänkbart.

Vi arbetar också bygger med altanbygge, altanrenovering och fasadmålning. Vid altanbygge eller altanrenovering så har vi lång och bred erfarenhet och vi har god koll på alla regler och lagar. Att renovera om en altan eller bygga en altan kan tyckas som en enkel historia men faktum är att man många gånger behöver bygglov eller andra tillstånd och där har vi kunskap. Priset kan skena iväg om man inte gör en god planering och det är en hel del att tänka på. Man kanske behöver dra el ut till altanen och då måste det göras av fackman och där hjälper vi till. Val av material, storlek, konstruktion och mycket annat kan vara avgörande så att slutpriset inte skenar iväg men våra medarbetare kommer gärna ut på en titt och kan sedan lämna en offert. Det kan vara skönt att samla ihop alla tjänster till ett och samma företag och där kommer vi in så att du som kund sliper ta kontakt med flera olika företag.

Fasadmålning är ett annat område där vi har kunskap och erfarenhet och våra duktiga målare kommer gärna ut för en konsultation. Visst kan det vara skönt att få en ny och fräsch fasadmålning och förutom det estetiska så är det faktiskt rätt viktigt för en fasad att den underhålls rätt frekvent så att den håller längre. Våra målare har alla kunskaper man behöver och kan svara på dem flesta frågor vad gäller valet av färg och material.

Som privatperson har du rätt till 50 % skattelättnad på hela arbetskostnaden på ett flertal trädgårdstjänster i dem så kallade rut- och rotavdrag.

Mer om skattereduktion kan du läsa på Skatteverkets hemsida men vi kan naturligt också svara på vissa generella frågor gällande det.

3.SKÖTSEL & UNDERHÅLL STOCKHOLM

Behöver du hjälp med att kratta löv, trimma häcken eller rensa ogräs? Då har du kommit helt rätt!

Vi hjälper dig gärna med att underhålla din trädgård så att den alltid är i topptrim. Det kan gälla trädgårdstjänster som lövkrattning under hösten, snöskottning under vintern, klippning av rosor och buskar och klippning av gräsmattan med jämna mellanrum, gödning, eller engångsarbeten som trädfällning och trädbeskärning. Alla våra medarbetare har alla intyg och certifikat för exempelvis trädfällning.

Du bestämmer hur du önskar att trädgårdstjänsterna ska skötas. Ni bestämmer vad som skall göras och hur ofta det skall göras helt utan bindningstider! Ni bestämmer och vi kommer gärna med idéer som vi kan bolla fram och tillbaka, ibland kan det vara skönt att höra en experts synpunkter.

Har du inte tillgång till bil och släp eller har du helt enkelt inte tid att kånka och köra till soptippen? Vi kan hjälpa dig med bärhjälp och transport från punkt A till B efter dina önskemål.

Anlitar ni oss för skötsel och underhåll av er trädgård så har du som privatperson rätt till skattelättnad på 50 % av hela arbetskostnaden vilket kan göra en stor skillnad i plånboken.

Kontakta oss idag för mer information om våra trädgårdstjänster och kostnadsförslag.

Vi arbetar med Trädgårdservice inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Södertörn, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.