1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Vår concierge-tjänst är din personliga assistent

Vi finns för att uppfylla dina önskemål. Det kan vara allt från att leverera en bukett blommor tidigt på morgonen till att ordna en semester på den lilla kända ön Fakarawa. Alla ärenden kommer att slutföras på kortaste möjliga tid enligt alla dina preferenser. Drömmar går i uppfyllelse med vår service och livet blir mer bekvämt. Företaget Önskemål tar hand om alla bekymmer: boka hotell, hyra fastigheter eller transport, köpa biljetter, välja restauranger, boka sport- och kulturevenemang, göra exklusiva inköp, boka individuella resor och uppfylla många fler önskemål.

Detaljerad beskrivning av våra conciergetjänster:

1.Värd för en viktig händelse

Vi hjälper dig att förbereda dig för ett speciellt evenemang så att du enkelt kan andas, spara tid och bara njuta av atmosfären. Vi ordnar ett rum, reserverar ett bord eller en hel hall i bästa anläggning, tillhandahåller kvalitetspersonal, väljer fotografer och videografer och hittar transport vid behov. Förverkliga dina drömmar.

2..Att göra ett personligt ärende

Du kan tilldela allt till din personliga assistent, även om det är i ett annat land. Boka hotell, ordna en transfer eller rese-eskort, hitta ett VIP-rum för affärsförhandlingar eller ett företag för en gemensam semester, komma med de bästa alternativen för fritid eller ge dig ett äktenskapförslag, träffa släktingar eller leverera mat till huset, städa upp på gården och många andra uppgifter. På din begäran kommer alla önskemål inom våra gränser att uppfyllas.

3.Resorganisation

Vår conciergetjänst ordnar en fantastisk semester. Du kan berätta om dina önskemål med bara två meningar. Vi väljer enkelt de bästa alternativen som helt kommer att sammanfalla med vad du önskar. Assistenten kommer att utveckla en individuell resplan eller välja en redan färdig resplan. Drömmer du att åka på en expedition eller en romantisk resa till en skidort eller bara en plats att koppla av? Kanske vill du kombinera olika typer av rekreation? Oroa dig inte! Vi kommer att ta hänsyn till allt. Vi hjälper dig också att samla in nödvändiga dokument eller försäkringar, boka en transfer och välja de bästa restaurangerna och platserna för underhållning. Allt du behöver göra är att njuta av din drömsemester.

4. Informationstjänster

Vi letar efter rätt information eller kurser, ger råd i alla frågor och hittar den bästa läraren online eller en intressant film på fredagskvällen. Om du är för upptagen för att ordna det tar vi gärna hand om det åt dig.

5.Fritid

Berätta bara för oss vad du tycker är kul, så kommer vi med flera förslag. Vi kan hitta sport- eller musikevenemang, festivaler, festlokaler och nya restauranger, både i din region eller land och utomlands.

Alla beställda tjänster utförs oavsett var du befinner dig. Vi arbetar över hela Sverige och utanför.

6.Möte och transport

Vi kan enkelt ordna ett VIP-möte för dig och ta dig med alla önskade transportsätt till rätt plats. Vi kan ta dig på en resa till en annan stad eller land i en limousin eller ta dig till ett hotell i en hästsvagn. Allt efter din önskan, efter dina ord “Jag vill ha DET BÄSTA möjliga mötet och transport!” kommer vår chef att ge dig en färdig lista med idéer, du måste bara välja vad du vill sen gör vi resten.

7.Medföljer eller tillhandahåller en livvakt

Vill du inte vara ensam vid en viktig händelse? Inga problem! Vår conciergetjänst hittar det perfekta alternativet som passar dig enligt allt du önskar. Om du vill känna dig som den viktigaste personen i landet kan vi förse dig med en livvakt.

8.Dina personliga idéer och önskningar.

Om det plötsligt inte finns något som passar dig i vår lista, beskriv för oss vad du vill ha, så hjälper vi dig.

Vi kommer att lösa allt som är omöjligt för andra att göra!

Conciergetjänsten ”Önskemål”, har lång erfarenhet av att tillhandahålla en mängd tjänster, inklusive VIP. Allt arbete utförs med fullt engagemang för att skapa en magnifik och bekväm upplevelse. Även efter du har fått din beställning fortsätter vi konstant att hitta fler förbättringar. Om du letar efter en conciergetjänst, som skulle bli din tillförlitliga assistent i vardagens alla angelägenheter, kontakta Önskemål.

Kundens integritet är viktigt.

I vår kundbas finns affärsmän, inflytelserika personligheter, företagsledare, kändisar och vanliga människor som inte vill marknadsföra detaljer om sina personliga liv. Därför garanterar Önskemål-teamet fullständigt skydd av mottagen information och personuppgifter från alla kunder.

Vi väntar på att uppfylla dina önskemål! Vår conciergetjänst kommer att bevisa att magi finns i denna värld!